N. Özel Et Al. , "Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1, pp.242-249, 2020
Özel, N. Et Al. 2020. Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1 , 242-249.
Özel, N., Şat, İ. G., & Vurgun, H., (2020). Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1, 242-249.
Özel, Nurcan, İhsan Güngör ŞAT, And Hüseyin Vurgun. "Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1, 242-249, 2020
Özel, Nurcan Et Al. "Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1, pp.242-249, 2020
Özel, N. Şat, İ. G. And Vurgun, H. (2020) . "Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.1, pp.242-249.
@article{article, author={Nurcan Özel Et Al. }, title={Doğu Anadolu Bölgesinde Yetiştirilen Bazı Elma Genotiplerinin Antioksidan Özellikleri}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={242-249} }