F. Aydın Et Al. , "Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi," TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI , İzmir, Turkey, pp.26, 2002
Aydın, F. Et Al. 2002. Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi. TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI , (İzmir, Turkey), 26.
Aydın, F., Bakırcı, İ., & Çakmakçı, S., (2002). Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi . TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI (pp.26). İzmir, Turkey
Aydın, Ferid, İhsan BAKIRCI, And Songül ÇAKMAKÇI. "Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi," TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI, İzmir, Turkey, 2002
Aydın, Ferid Et Al. "Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi." TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI , İzmir, Turkey, pp.26, 2002
Aydın, F. Bakırcı, İ. And Çakmakçı, S. (2002) . "Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi." TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI , İzmir, Turkey, p.26.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ferid AYDIN Et Al. }, title={Tel Kadayıf Üretiminde Peyniraltı Suyu Kullanımının Taze Ve Depolanmış Kadayıf Kalitesine Etkisi}, congress name={TÜBİTAK-EBİLTEM AGRO ENDÜSTRİ ARGE PROJE PAZARI}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2002}, pages={26} }