F. EKMEKYAPAR TORUN Et Al. , "Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3, pp.1597-1606, 2020
EKMEKYAPAR TORUN, F. Et Al. 2020. Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3 , 1597-1606.
EKMEKYAPAR TORUN, F., CENGİZ, İ., & KUL, S., (2020). Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi. Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3, 1597-1606.
EKMEKYAPAR TORUN, Fatma, İbrahim CENGİZ, And SİNAN KUL. "Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi," Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3, 1597-1606, 2020
EKMEKYAPAR TORUN, Fatma E. Et Al. "Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3, pp.1597-1606, 2020
EKMEKYAPAR TORUN, F. CENGİZ, İ. And KUL, S. (2020) . "Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi." Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.10, no.3, pp.1597-1606.
@article{article, author={Fatma EKMEKYAPAR TORUN Et Al. }, title={Zeytin Karasuyunun İleri Oksidasyon Prosesleri İle Arıtımının İncelenmesi}, journal={Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2020, pages={1597-1606} }