K. E. GERÇEKASLAN Et Al. , "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.," GIDA , vol.32, pp.305-315, 2007
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. 2007. Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.. GIDA , vol.32 , 305-315.
GERÇEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., & KARAOĞLU, M. M., (2007). Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.. GIDA , vol.32, 305-315.
GERÇEKASLAN, Kamil, Halis Gürbüz KOTANCILAR, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.," GIDA , vol.32, 305-315, 2007
GERÇEKASLAN, Kamil E. Et Al. "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.." GIDA , vol.32, pp.305-315, 2007
GERÇEKASLAN, K. E. KOTANCILAR, H. G. And KARAOĞLU, M. M. (2007) . "Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.." GIDA , vol.32, pp.305-315.
@article{article, author={Kamil Emre GERÇEKASLAN Et Al. }, title={Ekmek Bayatlaması ve Bayatlama Derecesini Ölçmede Kullanılan Yöntemler : I.}, journal={GIDA}, year=2007, pages={305-315} }