H. Meral And M. M. Karaoğlu, "Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, pp.217-225, 2019
Meral, H. And Karaoğlu, M. M. 2019. Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50 , 217-225.
Meral, H., & Karaoğlu, M. M., (2019). Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, 217-225.
Meral, Hacer, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, 217-225, 2019
Meral, Hacer M. And Karaoğlu, Mehmet M. . "Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, pp.217-225, 2019
Meral, H. And Karaoğlu, M. M. (2019) . "Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.50, pp.217-225.
@article{article, author={Hacer MERAL AKTAŞ And author={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2019, pages={217-225} }