S. ÇAKMAKÇI And A. KURT, "İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti," Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.31-38, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. 1993. İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti. Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17 , 31-38.
ÇAKMAKÇI, S., & KURT, A., (1993). İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti. Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, 31-38.
ÇAKMAKÇI, Songül, And Ahmet KURT. "İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti," Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, 31-38, 1993
ÇAKMAKÇI, Songül And KURT, Ahmet. "İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti." Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.31-38, 1993
ÇAKMAKÇI, S. And KURT, A. (1993) . "İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti." Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci. , vol.17, pp.31-38.
@article{article, author={Songül ÇAKMAKÇI And author={Ahmet KURT}, title={İnek sütünden farklı seviyelerde CaCl2 ve lesitin ilavesiyle üretilen Beyaz peynirlerde bazı kalite kriterlerinin tespiti}, journal={Doğa-Tr.J.of Veterinary and Animal Sci.}, year=1993, pages={31-38} }