B. ÜRKEK Et Al. , "Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2011
ÜRKEK, B. Et Al. 2011. Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii. 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Ankara, Turkey), 1.
ÜRKEK, B., ERKAYA, T., & ŞENGÜL, M., (2011). Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii . 7. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.1). Ankara, Turkey
ÜRKEK, Bayram, TUBA ERKAYA, And Mustafa ŞENGÜL. "Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii," 7. Gıda Mühendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 2011
ÜRKEK, Bayram Et Al. "Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, pp.1, 2011
ÜRKEK, B. ERKAYA, T. And ŞENGÜL, M. (2011) . "Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii." 7. Gıda Mühendisliği Kongresi , Ankara, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bayram ÜRKEK Et Al. }, title={Fermente Süt Ürünlerindeki Probiyotik Maya: Saccharomyces boulardii}, congress name={7. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2011}, pages={1} }