A. KURT Et Al. , "Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi," Gıda , vol.14, pp.301-307, 1989
KURT, A. Et Al. 1989. Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi. Gıda , vol.14 , 301-307.
KURT, A., ÇAKMAKÇI, S., KOTANCILAR, H. G., & ÖZDEMİR, S., (1989). Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi. Gıda , vol.14, 301-307.
KURT, Ahmet Et Al. "Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi," Gıda , vol.14, 301-307, 1989
KURT, Ahmet Et Al. "Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi." Gıda , vol.14, pp.301-307, 1989
KURT, A. Et Al. (1989) . "Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi." Gıda , vol.14, pp.301-307.
@article{article, author={Ahmet KURT Et Al. }, title={Süttozu ve lesitin kullanımının yoğurt kalitesine etkisi}, journal={Gıda}, year=1989, pages={301-307} }