H. G. KOTANCILAR And M. M. KARAOĞLU, "Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33, pp.139-146, 2002
KOTANCILAR, H. G. And KARAOĞLU, M. M. 2002. Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33 , 139-146.
KOTANCILAR, H. G., & KARAOĞLU, M. M., (2002). Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33, 139-146.
KOTANCILAR, Halis, And Mehmet Murat KARAOĞLU. "Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33, 139-146, 2002
KOTANCILAR, Halis G. And KARAOĞLU, Mehmet M. . "Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33, pp.139-146, 2002
KOTANCILAR, H. G. And KARAOĞLU, M. M. (2002) . "Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.33, pp.139-146.
@article{article, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR And author={Mehmet Murat KARAOĞLU}, title={Buğday Rüşeyminin İnsan Sağlığı ve Ekmek Kalitesi Açısından Önemi}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2002, pages={139-146} }