T. TURGUT And S. ÇAKMAKÇI, "Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES , İzmir, Turkey, pp.277-281, 2003
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. 2003. Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı. Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES , (İzmir, Turkey), 277-281.
TURGUT, T., & ÇAKMAKÇI, S., (2003). Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı . Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES (pp.277-281). İzmir, Turkey
TURGUT, Tamer, And Songül ÇAKMAKÇI. "Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı," Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES, İzmir, Turkey, 2003
TURGUT, Tamer And ÇAKMAKÇI, Songül. "Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES , İzmir, Turkey, pp.277-281, 2003
TURGUT, T. And ÇAKMAKÇI, S. (2003) . "Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı." Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES , İzmir, Turkey, pp.277-281.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tamer TURGUT And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={Probiyotik bakterilerin dondurma üretiminde kullanımı}, congress name={Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu- SEYES}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2003}, pages={277-281} }