E. TUNÇER Et Al. , "Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.36-42, 2022
TUNÇER, E. Et Al. 2022. Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1 , 36-42.
TUNÇER, E., KESER, A., & ALPTEKİN, İ. M., (2022). Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi. Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 36-42.
TUNÇER, ESRA, ALEV KESER, And İsmail Mücahit ALPTEKİN. "Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi," Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, 36-42, 2022
TUNÇER, ESRA Et Al. "Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.36-42, 2022
TUNÇER, E. KESER, A. And ALPTEKİN, İ. M. (2022) . "Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi." Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi , vol.7, no.1, pp.36-42.
@article{article, author={ESRA TUNÇER Et Al. }, title={Gluten İçerme Durumuna Göre Bazı Bisküvi ve Krakerlerin Toplam Yağ Miktarlarının Değerlendirilmesi}, journal={Türkiye Klinikleri Sağlık Bilimleri Dergisi}, year=2022, pages={36-42} }