F. C. Ertaş And A. Yetim, "Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği," Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93, pp.53-74, 2022
Ertaş, F. C. And Yetim, A. 2022. Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği. Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93 , 53-74.
Ertaş, F. C., & Yetim, A., (2022). Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği. Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93, 53-74.
Ertaş, Fatih, And Aslıhan YETİM. "Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği," Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93, 53-74, 2022
Ertaş, Fatih C. And Yetim, Aslıhan. "Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği." Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93, pp.53-74, 2022
Ertaş, F. C. And Yetim, A. (2022) . "Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği." Muhasebe ve Finansman Dergisi , vol.0, no.93, pp.53-74.
@article{article, author={Fatih Coşkun ERTAŞ And author={Aslıhan YETİM}, title={Covıd-19 Pandemisinde Gıda ve İçecek Sektöründeki İşletmelerin Finansal Performansının TOPSIS Yöntemiyle İncelenmesi: BIST Örneği}, journal={Muhasebe ve Finansman Dergisi}, year=2022, pages={53-74} }