A. ELGÜN Et Al. , "Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi," GIDA , vol.16, no.4, pp.227-232, 1991
ELGÜN, A. Et Al. 1991. Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi. GIDA , vol.16, no.4 , 227-232.
ELGÜN, A., ERTUGAY, Z., AYDIN, F., & KOTANCILAR, H. G., (1991). Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi. GIDA , vol.16, no.4, 227-232.
ELGÜN, ADEM Et Al. "Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi," GIDA , vol.16, no.4, 227-232, 1991
ELGÜN, ADEM Et Al. "Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi." GIDA , vol.16, no.4, pp.227-232, 1991
ELGÜN, A. Et Al. (1991) . "Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi." GIDA , vol.16, no.4, pp.227-232.
@article{article, author={ADEM ELGÜN Et Al. }, title={Sıvı Ferment Yöntemiyle Ekmek Üretiminde Laktik Kültür Katkısının Etkisi}, journal={GIDA}, year=1991, pages={227-232} }