B. BAYRAM And O. F. ERGÜN, "Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri," In Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım , Ankara: İKSAD Publishing House, 2022, pp.128-144.
BAYRAM, B. And ERGÜN, O. F. Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri. 2022. In Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım , İKSAD Publishing House, Ankara, 128-144.
BAYRAM, B., & ERGÜN, O. F., (2022). Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri. Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım (pp.128-144), Ankara: İKSAD Publishing House.
BAYRAM, Bahri, And Oğuz Fatih ERGÜN. "Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri." In Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım , 128-144. Ankara: İKSAD Publishing House, 2022
BAYRAM, Bahri And ERGÜN, Oğuz F. . "Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri." Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım , İKSAD Publishing House, 2022, pp.128-144.
BAYRAM, B. And ERGÜN, O. F. (2022) "Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri", Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım . Ankara: İKSAD Publishing House.
@bookchapter{bookchapter, author ={Bahri BAYRAM And author ={Oğuz Fatih ERGÜN}, chaptertitle={Organik Hayvansal Ürünlerin Kalite Özellikleri}, booktitle={ Gelişmekte Olan Ülkeler İçin Sürdürülebilir Tarım}, publisher={İKSAD Publishing House}, city={Ankara},year={2022} }