T. LEYLA Et Al. , "Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri," Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37, pp.769-776, 2006
LEYLA, T. Et Al. 2006. Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri. Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37 , 769-776.
LEYLA, T., YANAR, M., KAYA, A., & TAN, M., (2006). Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri. Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37, 769-776.
LEYLA, TURGUT Et Al. "Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri," Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37, 769-776, 2006
LEYLA, TURGUT Et Al. "Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri." Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37, pp.769-776, 2006
LEYLA, T. Et Al. (2006) . "Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri." Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg , vol.37, pp.769-776.
@article{article, author={TURGUT LEYLA Et Al. }, title={Farklı Olgunluk Dönemlerinde Hasat Edilen Bazı Fiğ Türlerinin Ham Besin Maddeleri İçeriği ve Bunların in situ Rumen Parçalanabilirlikleri}, journal={Atatürk Üniv Ziraat Fak Derg}, year=2006, pages={769-776} }