A. Şimşek Et Al. , "The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province," Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi , Konya, Turkey, pp.737-746, 2017
Şimşek, A. Et Al. 2017. The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province. Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi , (Konya, Turkey), 737-746.
Şimşek, A., Türkmendağ, T., & Türkmendağ, Z., (2017). The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province . Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi (pp.737-746). Konya, Turkey
Şimşek, Aykut, Tuba TÜRKMENDAĞ, And Zafer TÜRKMENDAĞ. "The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province," Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi, Konya, Turkey, 2017
Şimşek, Aykut Et Al. "The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province." Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi , Konya, Turkey, pp.737-746, 2017
Şimşek, A. Türkmendağ, T. And Türkmendağ, Z. (2017) . "The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province." Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi , Konya, Turkey, pp.737-746.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Aykut ŞİMŞEK Et Al. }, title={The Importance Of The Local Food That Sank Into Oblivion In Creating Tourism Potential: The Case Of Sivas Province}, congress name={Uluslararası Kültürel Miras ve Turizm Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2017}, pages={737-746} }