B. ÜRKEK Et Al. , "Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5, pp.60-66, 2011
ÜRKEK, B. Et Al. 2011. Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5 , 60-66.
ÜRKEK, B., ERKAYA, T., & ŞENGÜL, M., (2011). Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri. AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5, 60-66.
ÜRKEK, Bayram, TUBA ERKAYA, And Mustafa ŞENGÜL. "Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri," AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5, 60-66, 2011
ÜRKEK, Bayram Et Al. "Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5, pp.60-66, 2011
ÜRKEK, B. ERKAYA, T. And ŞENGÜL, M. (2011) . "Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri." AKADEMİK GIDA , vol.9, no.5, pp.60-66.
@article{article, author={Bayram ÜRKEK Et Al. }, title={Kefir: Bilesimi, Üretimi, Probiyotik ve Terapötik Özellikleri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2011, pages={60-66} }