M. ŞENGÜL Et Al. , "Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.57-62, 2011
ŞENGÜL, M. Et Al. 2011. Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42 , 57-62.
ŞENGÜL, M., ERKAYA, T., & AYBÜKE ELİF, C., (2011). Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42, 57-62.
ŞENGÜL, Mustafa, TUBA ERKAYA, And Ceyhun AYBÜKE ELİF. "Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42, 57-62, 2011
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.57-62, 2011
ŞENGÜL, M. ERKAYA, T. And AYBÜKE ELİF, C. (2011) . "Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.42, pp.57-62.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Karın Kaymağı Peynirinin Yağ Asidi Kompozisyonu}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2011, pages={57-62} }