İ. ÇELİK Et Al. , "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2, pp.284-301, 1996
ÇELİK, İ. Et Al. 1996. Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2 , 284-301.
ÇELİK, İ., KOTANCILAR, H. G., ERTUGAY, Z., & ELGÜN, A., (1996). Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2, 284-301.
ÇELİK, İLYAS Et Al. "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2, 284-301, 1996
ÇELİK, İLYAS Et Al. "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2, pp.284-301, 1996
ÇELİK, İ. Et Al. (1996) . "Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.27, no.2, pp.284-301.
@article{article, author={İLYAS ÇELİK Et Al. }, title={Una ve Tavlama Suyu İle Buğdaya Uygulanan Klorlama İşleminin II: Unun Bazı Hamur ve Ekmek Özelliklerine Etkisi}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=1996, pages={284-301} }