K. E. GERÇEKASLAN Et Al. , "Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı," Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50, 2012
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. 2012. Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı. Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3 , 47-50.
GERÇEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., BOZ, H., & KARAOĞLU, M. M., (2012). Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı. Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3, 47-50.
GERÇEKASLAN, KAMİL Et Al. "Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı," Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3, 47-50, 2012
GERÇEKASLAN, KAMİL E. Et Al. "Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı." Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50, 2012
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. (2012) . "Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı." Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi , vol.10, no.3, pp.47-50.
@article{article, author={KAMİL EMRE GERÇEKASLAN Et Al. }, title={Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı}, journal={Akademik Gıda Bilimi ve Teknolojisi Dergisi}, year=2012, pages={47-50} }