A. Akköse And M. Kaya, "TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.345, 2020
Akköse, A. And Kaya, M. 2020. TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 345.
Akköse, A., & Kaya, M., (2020). TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.345). Çanakkale, Turkey
Akköse, Ahmet, And Melek Kaya. "TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
Akköse, Ahmet And Kaya, Melek. "TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.345, 2020
Akköse, A. And Kaya, M. (2020) . "TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.345.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet AKKÖSE And author={Melek Kaya}, title={TAVUK KÖFTESİ ÜRETİMİNDE FARKLI KLORÜR TUZLARI KULLANIMIN TEKSTÜREL ÖZELLİKLERE ETKİLERİ}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={345} }