H. G. KOTANCILAR Et Al. , "Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi," II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.58-61, 2009
KOTANCILAR, H. G. Et Al. 2009. Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi. II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 58-61.
KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & GERÇEKASLAN, K. E., (2009). Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi . II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.58-61). Van, Turkey
KOTANCILAR, Halis, Mehmet Murat KARAOĞLU, And Kamil Emre GERÇEKASLAN. "Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi," II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
KOTANCILAR, Halis G. Et Al. "Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi." II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.58-61, 2009
KOTANCILAR, H. G. KARAOĞLU, M. M. And GERÇEKASLAN, K. E. (2009) . "Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi." II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.58-61.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Halis Gürbüz KOTANCILAR Et Al. }, title={Trabzon Vakfıkebir ekmeğinin ekmek içi çirişlenme özellikleri ve francala ekmek ile mukayesesi}, congress name={II.Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={58-61} }