M. ŞENGÜL Et Al. , "Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.1, 2012
ŞENGÜL, M. Et Al. 2012. Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 1.
ŞENGÜL, M., YILDIZ, H., ŞENGÜL, M., & ERKAYA, T., (2012). Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması . 11. Gıda Kongresi (pp.1). Hatay, Turkey
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.1, 2012
ŞENGÜL, M. Et Al. (2012) . "Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Çilekli yoğurdun bazı fizikokimyasal ve duyusal özellikleri ile antioksidan aktivitesinin araştırılması}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={1} }