Atıf Formatları
Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Kotan Et Al. , "Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1, pp.46-55, 2021

Kotan, R. Et Al. 2021. Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1 , 46-55.

Kotan, R., Tozlu, E., Güneş, A., & Dadaşoğlu, F., (2021). Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1, 46-55.

Kotan, Recep Et Al. "Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1, 46-55, 2021

Kotan, Recep Et Al. "Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1, pp.46-55, 2021

Kotan, R. Et Al. (2021) . "Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.52, no.1, pp.46-55.

@article{article, author={Recep KOTAN Et Al. }, title={Elma Fidan Yetiştiriciliğinde Bacillus subtilis İçerikli Bir Mikrobiyal Gübrenin Kullanım Olanaklarının Belirlenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2021, pages={46-55} }