E. Denk, "Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2418-2447, 2023
Denk, E. 2023. Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3 , 2418-2447.
Denk, E., (2023). Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2418-2447.
Denk, Erkan. "Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2418-2447, 2023
Denk, Erkan. "Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2418-2447, 2023
Denk, E. (2023) . "Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2418-2447.
@article{article, author={Erkan DENK}, title={Erzurum’un Karnavas Dut Pekmezi: Gastronomik Miras ve Coğrafi İşaretle Buluştuğu Noktada Gelenek ve Yenilik Arasındaki Diyalektik}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2023, pages={2418-2447} }