N. KARATAŞ And M. ŞENGÜL, "Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.34-43, 2018
KARATAŞ, N. And ŞENGÜL, M. 2018. Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1 , 34-43.
KARATAŞ, N., & ŞENGÜL, M., (2018). Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi. Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 34-43.
KARATAŞ, Neva, And Memnune ŞENGÜL. "Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi," Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, 34-43, 2018
KARATAŞ, Neva And ŞENGÜL, Memnune. "Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.34-43, 2018
KARATAŞ, N. And ŞENGÜL, M. (2018) . "Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi." Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi , vol.5, no.1, pp.34-43.
@article{article, author={Neva KARATAŞ And author={Memnune ŞENGÜL}, title={Dut Pekmezinin Bazı Kimyasal ve Fiziksel Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi Üzerine Depolamanın Etkisi}, journal={Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi}, year=2018, pages={34-43} }