Atıf Formatları
Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. KAYA And G. KABAN, "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

KAYA, M. And KABAN, G. 2015. Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).

KAYA, M., & KABAN, G., (2015). Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey

KAYA, Mükerrem, And Güzin KABAN. "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015

KAYA, Mükerrem And KABAN, Güzin. "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

KAYA, M. And KABAN, G. (2015) . "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA And author={Güzin KABAN}, title={Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}