M. KAYA And G. KABAN, "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAYA, M. And KABAN, G. 2015. Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği. 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).
KAYA, M., & KABAN, G., (2015). Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği . 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey
KAYA, Mükerrem, And Güzin KABAN. "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği," 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015
KAYA, Mükerrem And KABAN, Güzin. "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015
KAYA, M. And KABAN, G. (2015) . "Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği." 2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mükerrem KAYA And author={Güzin KABAN}, title={Gıdalarda tuz oranının azaltılmasına yönelik stratejiler ve ürün güvenliği}, congress name={2. İç Anadolu Bölgesi Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}