K. S. Kaçmaz Et Al. , "Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.543-555, 2023
Kaçmaz, K. S. Et Al. 2023. Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4 , 543-555.
Kaçmaz, K. S., Aşkan, E., & Topcu, Y., (2023). Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, 543-555.
Kaçmaz, Kübra, Emine Aşkan, And Yavuz TOPCU. "Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye," Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, 543-555, 2023
Kaçmaz, Kübra S. Et Al. "Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.543-555, 2023
Kaçmaz, K. S. Aşkan, E. And Topcu, Y. (2023) . "Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye." Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi , vol.33, no.4, pp.543-555.
@article{article, author={Kübra Sinem Kaçmaz Et Al. }, title={Consumer Perception and Purchase Attitude towards Genetically Modified Foods during the Covid-19 Pandemic: the Case of Erzurum, Türkiye}, journal={Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={543-555} }