Y. ÇAKIR And S. ÇAKMAKÇI, "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.267-272, 2023
ÇAKIR, Y. And ÇAKMAKÇI, S. 2023. LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION. GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , (İstanbul, Turkey), 267-272.
ÇAKIR, Y., & ÇAKMAKÇI, S., (2023). LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION . GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS (pp.267-272). İstanbul, Turkey
ÇAKIR, YUSUF, And Songül ÇAKMAKÇI. "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION," GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 2023
ÇAKIR, YUSUF And ÇAKMAKÇI, Songül. "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.267-272, 2023
ÇAKIR, Y. And ÇAKMAKÇI, S. (2023) . "LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION." GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS , İstanbul, Turkey, pp.267-272.
@conferencepaper{conferencepaper, author={YUSUF ÇAKIR And author={Songül ÇAKMAKÇI}, title={LAKTOZSUZ VE DÜŞÜK LAKTOZLU SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN İNSAN BESLENMESİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ THE PLACE AND IMPORTANCE OF LACTOSE-FREE AND LOW-LACTOSE MILK AND DAIRY PRODUCTS IN HUMAN NUTRITION}, congress name={GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2023}, pages={267-272} }