M. Yüksel And A. Kavaz Yüksel, "KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI," In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , Ankara: Gece Kitaplığı, 2022, pp.45-60.
Yüksel, M. And Kavaz Yüksel, A. KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI. 2022. In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , Gece Kitaplığı, Ankara, 45-60.
Yüksel, M., & Kavaz Yüksel, A., (2022). KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI. Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar (pp.45-60), Ankara: Gece Kitaplığı.
Yüksel, Mehmet, And Arzu KAVAZ YÜKSEL. "KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI." In Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , 45-60. Ankara: Gece Kitaplığı, 2022
Yüksel, Mehmet And Kavaz Yüksel, Arzu K. . "KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI." Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar , Gece Kitaplığı, 2022, pp.45-60.
Yüksel, M. And Kavaz Yüksel, A. (2022) "KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI", Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar . Ankara: Gece Kitaplığı.
@bookchapter{bookchapter, author ={Mehmet YÜKSEL And author ={Arzu KAVAZ YÜKSEL}, chaptertitle={KINOA’NIN (CHENOPODIUM QUINOA WILLD.) BILEŞIMI, FONKSIYONEL ÖZELLIKLERI VE GIDA TEKNOLOJISINDE KULLANIMI}, booktitle={ Ziraat, Orman ve Su Ürünlerinde Güncel Araştırmalar}, publisher={Gece Kitaplığı}, city={Ankara},year={2022} }