H. VELİOĞLU Et Al. , "Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage," Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.418, 2010
VELİOĞLU, H. Et Al. 2010. Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage. Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , (Tekirdağ, Turkey), 418.
VELİOĞLU, H., YILMAZ, İ., KARAOĞLU, M. M., & YILDIZ, H. N., (2010). Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage . Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu (pp.418). Tekirdağ, Turkey
VELİOĞLU, H.M Et Al. "Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage," Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
VELİOĞLU, H.M Et Al. "Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage." Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, pp.418, 2010
VELİOĞLU, H. Et Al. (2010) . "Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage." Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu , Tekirdağ, Turkey, p.418.
@conferencepaper{conferencepaper, author={H.M VELİOĞLU Et Al. }, title={Investıgatıng The Effect of Modıfıed Starch on Textural Propertıes of Beef Meat Sausage}, congress name={Uluslar Arası “Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar” Sempzoyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={418} }