C. ÖZDEMİR And M. DEMİRCİ, "Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Gıda ve Teknoloji , pp.5-14, 1997
ÖZDEMİR, C. And DEMİRCİ, M. 1997. Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda ve Teknoloji , 5-14.
ÖZDEMİR, C., & DEMİRCİ, M., (1997). Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri. Gıda ve Teknoloji , 5-14.
ÖZDEMİR, Cihat, And MEHMET DEMİRCİ. "Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri," Gıda ve Teknoloji , 5-14, 1997
ÖZDEMİR, Cihat And DEMİRCİ, MEHMET. "Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Gıda ve Teknoloji , pp.5-14, 1997
ÖZDEMİR, C. And DEMİRCİ, M. (1997) . "Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri." Gıda ve Teknoloji , pp.5-14.
@article{article, author={Cihat ÖZDEMİR And author={MEHMET DEMİRCİ}, title={Tekirdağ Piyasasında Tüketime Arz Edilen Ayranların Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri}, journal={Gıda ve Teknoloji}, year=1997, pages={5-14} }