A. Uçar And M. Atamanalp, "Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Hasad Hayvancılık , no.280, pp.1-5, 2008
Uçar, A. And Atamanalp, M. 2008. Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Hasad Hayvancılık , no.280 , 1-5.
Uçar, A., & Atamanalp, M., (2008). Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Hasad Hayvancılık , no.280, 1-5.
Uçar, Arzu, And Muhammed ATAMANALP. "Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Hasad Hayvancılık , no.280, 1-5, 2008
Uçar, Arzu And Atamanalp, Muhammed. "Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Hasad Hayvancılık , no.280, pp.1-5, 2008
Uçar, A. And Atamanalp, M. (2008) . "Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Hasad Hayvancılık , no.280, pp.1-5.
@article{article, author={Arzu UÇAR And author={Muhammed ATAMANALP}, title={Balık Eti Tüketimi ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, journal={Hasad Hayvancılık}, year=2008, pages={1-5} }