K. E. GERÇEKASLAN Et Al. , "Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği," Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, pp.617, 2009
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. 2009. Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği. Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , (Antalya, Turkey), 617.
GERÇEKASLAN, K. E., KOTANCILAR, H. G., KARAOĞLU, M. M., & BOZ, H., (2009). Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği . Gıda Mühendisliği 6.Kongresi (pp.617). Antalya, Turkey
GERÇEKASLAN, Kamil Et Al. "Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği," Gıda Mühendisliği 6.Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
GERÇEKASLAN, Kamil E. Et Al. "Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği." Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, pp.617, 2009
GERÇEKASLAN, K. E. Et Al. (2009) . "Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği." Gıda Mühendisliği 6.Kongresi , Antalya, Turkey, p.617.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Kamil Emre GERÇEKASLAN Et Al. }, title={Ekşi Hamurda Bakteriyel Ekzopolisakkarit’lerin (EPS) Fonksiyonelliği}, congress name={Gıda Mühendisliği 6.Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}, pages={617} }