M. ŞENGÜL Et Al. , "Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, pp.149-156, 2010
ŞENGÜL, M. Et Al. 2010. Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41 , 149-156.
ŞENGÜL, M., ERKAYA, T., & NESRİN, F., (2010). Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, 149-156.
ŞENGÜL, Mustafa, TUBA ERKAYA, And Fırat NESRİN. "Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, 149-156, 2010
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, pp.149-156, 2010
ŞENGÜL, M. ERKAYA, T. And NESRİN, F. (2010) . "Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.41, pp.149-156.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Pastörize Sütten Üretilen Kaşar Peynirlerinin Olgunlaşma Süresince Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Karşılaştırılması}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2010, pages={149-156} }