Atıf Formatları
Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Şişik Oğraş And M. Kaya, "Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.132, 2015

Şişik Oğraş, Ş. And Kaya, M. 2015. Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri. 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , (İzmir, Turkey), 132.

Şişik Oğraş, Ş., & Kaya, M., (2015). Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri . 9. Gıda Mühendisliği Kongresi (pp.132). İzmir, Turkey

Şişik Oğraş, Şeyma, And Mükerrem KAYA. "Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri," 9. Gıda Mühendisliği Kongresi, İzmir, Turkey, 2015

Şişik Oğraş, Şeyma Ş. And Kaya, Mükerrem. "Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, pp.132, 2015

Şişik Oğraş, Ş. And Kaya, M. (2015) . "Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri." 9. Gıda Mühendisliği Kongresi , İzmir, Turkey, p.132.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ And author={Mükerrem KAYA}, title={Mısır Yağı ve Brokoli Kullanılarak Üretilen Salamların Bazı Mikrobiyolojik ve Kimyasal Özellikleri}, congress name={9. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={132} }