G. KABAN Et Al. , "The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk," Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.443-444, 2018
KABAN, G. Et Al. 2018. The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk. Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , 443-444.
KABAN, G., BAYRAKTAR, F., JABERİ, R., & FETTAHOGLU, K., (2018). The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk . Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi (pp.443-444).
KABAN, Güzin Et Al. "The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk," Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi, 2018
KABAN, Güzin Et Al. "The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk." Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.443-444, 2018
KABAN, G. Et Al. (2018) . "The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk." Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi , pp.443-444.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Güzin KABAN Et Al. }, title={The Effect of Potassium Chloride Usage on ProductProperties of Heat-Treated Sucuk}, congress name={Uluslararası Avrasya Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Zirvesi}, city={}, country={}, year={2018}, pages={443-444} }