F. ÖZ And M. KAYA, "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2, pp.243-248, 2006
ÖZ, F. And KAYA, M. 2006. Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2 , 243-248.
ÖZ, F., & KAYA, M., (2006). Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2, 243-248.
ÖZ, Fatih, And Mükerrem KAYA. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi," ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2, 243-248, 2006
ÖZ, Fatih And KAYA, Mükerrem. "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2, pp.243-248, 2006
ÖZ, F. And KAYA, M. (2006) . "Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi." ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.37, no.2, pp.243-248.
@article{article, author={Fatih ÖZ And author={Mükerrem KAYA}, title={Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Aminlerin Belirlenmesi}, journal={ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2006, pages={243-248} }