E. DEMİRAL Et Al. , "Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.79, 2017
DEMİRAL, E. Et Al. 2017. Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri. 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , (Ankara, Turkey), 79.
DEMİRAL, E., ÇAKMAKÇI, S., & SAĞDIÇ, O., (2017). Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri . 1. Ulusal Sütçülük Kongresi (pp.79). Ankara, Turkey
DEMİRAL, ELİF, Songül ÇAKMAKÇI, And OSMAN SAĞDIÇ. "Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri," 1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Turkey, 2017
DEMİRAL, ELİF Et Al. "Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, pp.79, 2017
DEMİRAL, E. ÇAKMAKÇI, S. And SAĞDIÇ, O. (2017) . "Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri." 1. Ulusal Sütçülük Kongresi , Ankara, Turkey, p.79.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ELİF DEMİRAL Et Al. }, title={Ekzopolisakkarit üreten kültürlerle üretilen Beyaz peynirlerin tekstürel, mikroyapısal ve duyusal özellikleri}, congress name={1. Ulusal Sütçülük Kongresi}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={79} }