M. M. KARAOĞLU And H. G. KOTANCILAR, "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3, pp.255-261, 2003
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. 2003. Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3 , 255-261.
KARAOĞLU, M. M., & KOTANCILAR, H. G., (2003). Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek. Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3, 255-261.
KARAOĞLU, Mehmet, And Halis Gürbüz KOTANCILAR. "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek," Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3, 255-261, 2003
KARAOĞLU, Mehmet M. And KOTANCILAR, Halis G. . "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3, pp.255-261, 2003
KARAOĞLU, M. M. And KOTANCILAR, H. G. (2003) . "Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek." Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi , vol.34, no.3, pp.255-261.
@article{article, author={Mehmet Murat KARAOĞLU And author={Halis Gürbüz KOTANCILAR}, title={Tahıl Ürünlerinde Aroma Maddeleri I Ekmek}, journal={Atatürk Üniv. Ziraat Fak. Dergisi}, year=2003, pages={255-261} }