V. Soydaş Et Al. , "Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma," Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2, pp.143-160, 2021
Soydaş, V. Et Al. 2021. Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma. Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2 , 143-160.
Soydaş, V., AYDIN, M., ELKOCA, E., & İLHAN, E., (2021). Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma. Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2, 143-160.
Soydaş, Veysel Et Al. "Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma," Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2, 143-160, 2021
Soydaş, Veysel Et Al. "Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma." Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2, pp.143-160, 2021
Soydaş, V. Et Al. (2021) . "Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma." Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi , vol.31, no.2, pp.143-160.
@article{article, author={Veysel Soydaş Et Al. }, title={Gümüşhane İli Yerel Fasulye Genotiplerinin Morfolojik ve Tarımsal Özellikler Yönünden Karakterizasyonu Üzerine Bir Ön Çalışma}, journal={Anadolu Ege Tarımsal Araştırma Enstitüsü Dergisi}, year=2021, pages={143-160} }