F. AYDIN, "EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI," DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57, pp.93-96, 2000
AYDIN, F. 2000. EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI. DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57 , 93-96.
AYDIN, F., (2000). EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI. DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57, 93-96.
AYDIN, Ferid. "EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI," DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57, 93-96, 2000
AYDIN, Ferid. "EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI." DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57, pp.93-96, 2000
AYDIN, F. (2000) . "EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI." DÜNYA GIDA YAYINLARI , vol.57, pp.93-96.
@article{article, author={Ferid AYDIN}, title={EKMEĞİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİNDE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNİN KULLANILMASI}, journal={DÜNYA GIDA YAYINLARI}, year=2000, pages={93-96} }