M. KAYA And G. KABAN, "Fermente Et Ürünleri," In Gıda Biyoteknolojisi , Eskişehir: Nobel Yayınevi, 2014, pp.157-190.
KAYA, M. And KABAN, G. Fermente Et Ürünleri. 2014. In Gıda Biyoteknolojisi , Nobel Yayınevi, Eskişehir, 157-190.
KAYA, M., & KABAN, G., (2014). Fermente Et Ürünleri. Gıda Biyoteknolojisi (pp.157-190), Eskişehir: Nobel Yayınevi.
KAYA, Mükerrem, And Güzin KABAN. "Fermente Et Ürünleri." In Gıda Biyoteknolojisi , 157-190. Eskişehir: Nobel Yayınevi, 2014
KAYA, Mükerrem And KABAN, Güzin. "Fermente Et Ürünleri." Gıda Biyoteknolojisi , Nobel Yayınevi, 2014, pp.157-190.
KAYA, M. And KABAN, G. (2014) "Fermente Et Ürünleri", Gıda Biyoteknolojisi . Eskişehir: Nobel Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={Mükerrem KAYA And author ={Güzin KABAN}, chaptertitle={Fermente Et Ürünleri}, booktitle={ Gıda Biyoteknolojisi}, publisher={Nobel Yayınevi}, city={Eskişehir},year={2014} }