Ş. ŞİŞİK OĞRAŞ, "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, pp.115, 2015
ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş. 2015. Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri. YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , (Turkey), 115.
ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş., (2015). Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri . YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi (pp.115). , Turkey
ŞİŞİK OĞRAŞ, Şeyma. "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri," YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 2015
ŞİŞİK OĞRAŞ, Şeyma Ş. . "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, pp.115, 2015
ŞİŞİK OĞRAŞ, Ş. (2015) . "Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri." YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, p.115.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Şeyma ŞİŞİK OĞRAŞ}, title={Ham ve Rafine Fındık Yağlarının Yağ Asidi Bileşimi İle Serbest Yağ Asidi ve Peroksit Değerleri}, congress name={YABİTED II. Bitkisel Yağ Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={115} }