B. Bayram, "Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması ," Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2, pp.126-137, 2021
Bayram, B. 2021. Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması . Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2 , 126-137.
Bayram, B., (2021). Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması . Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2, 126-137.
Bayram, Bahri. "Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması ," Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2, 126-137, 2021
Bayram, Bahri. "Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması ." Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2, pp.126-137, 2021
Bayram, B. (2021) . "Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması ." Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi , vol.10, no.2, pp.126-137.
@article{article, author={Bahri BAYRAM}, title={Organik ve Konvansiyonel Şartlarda Üretim Yapan Süt Sığırı İşletmelerinin Bazı Özellikler Bakımından Karşılaştırılması }, journal={Bahri Dağdaş Hayvancılık Araştırma Dergisi }, year=2021, pages={126-137} }