G. KABAN And M. KAYA, "Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları," In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009, pp.104-122.
KABAN, G. And KAYA, M. Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları. 2009. In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Anadolu Üniversitesi Yayınları, Eskişehir, 104-122.
KABAN, G., & KAYA, M., (2009). Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları. Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi (pp.104-122), Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
KABAN, Güzin, And Mükerrem KAYA. "Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları." In Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , 104-122. Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009
KABAN, Güzin And KAYA, Mükerrem. "Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları." Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi , Anadolu Üniversitesi Yayınları, 2009, pp.104-122.
KABAN, G. And KAYA, M. (2009) "Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları", Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi . Eskişehir: Anadolu Üniversitesi Yayınları.
@bookchapter{bookchapter, author ={Güzin KABAN And author ={Mükerrem KAYA}, chaptertitle={Bazı Gıdaların Üretiminde HACCP Uygulamaları}, booktitle={ Gıda Mevzuatı ve Kalite Yönetimi}, publisher={Anadolu Üniversitesi Yayınları}, city={Eskişehir},year={2009} }