A. S. Uzundumlu Et Al. , "Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, , Niğde, Turkey, pp.74-82, 2013
Uzundumlu, A. S. Et Al. 2013. Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği. İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, , (Niğde, Turkey), 74-82.
Uzundumlu, A. S., Topcu, Y., & Baran, D., (2013). Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği . İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, (pp.74-82). Niğde, Turkey
Uzundumlu, Ahmet, Yavuz TOPCU, And Derya Baran. "Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği," İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi,, Niğde, Turkey, 2013
Uzundumlu, Ahmet S. Et Al. "Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, , Niğde, Turkey, pp.74-82, 2013
Uzundumlu, A. S. Topcu, Y. And Baran, D. (2013) . "Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği." İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi, , Niğde, Turkey, pp.74-82.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ahmet Semih UZUNDUMLU Et Al. }, title={Tüketicilerin Balıketi Tüketimini Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi: Erzurum İli Örneği}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 1. Tarım ve Gıda Kongresi,}, city={Niğde}, country={Turkey}, year={2013}, pages={74-82} }