M. ŞENGÜL And N. KARATAŞ, "Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
ŞENGÜL, M. And KARATAŞ, N. 2012. Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi. III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Turkey).
ŞENGÜL, M., & KARATAŞ, N., (2012). Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi . III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey
ŞENGÜL, Memnune, And Neva KARATAŞ. "Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi," III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Turkey, 2012
ŞENGÜL, Memnune And KARATAŞ, Neva. "Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey, 2012
ŞENGÜL, M. And KARATAŞ, N. (2012) . "Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi." III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Memnune ŞENGÜL And author={Neva KARATAŞ}, title={Dut pekmezinin bazı fiziksel ve kimyasal özellikleri ile antioksidan aktivitesi üzerine depolamanın etkisi}, congress name={III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}