M. ŞENGÜL Et Al. , "Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi," Gıda , vol.34, pp.219-222, 2009
ŞENGÜL, M. Et Al. 2009. Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi. Gıda , vol.34 , 219-222.
ŞENGÜL, M., BAŞLAR, M., ERKAYA, T., & ERTUGAY, M. F., (2009). Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi. Gıda , vol.34, 219-222.
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi," Gıda , vol.34, 219-222, 2009
ŞENGÜL, Mustafa Et Al. "Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi." Gıda , vol.34, pp.219-222, 2009
ŞENGÜL, M. Et Al. (2009) . "Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi." Gıda , vol.34, pp.219-222.
@article{article, author={Mustafa ŞENGÜL Et Al. }, title={Ultrasonik homojenizasyon işleminin yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine etkisi}, journal={Gıda}, year=2009, pages={219-222} }