M. İ. Aksu And S. Nas, "Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları," TSE Standard Teknik Dergi , vol.40, pp.40-48, 1999
Aksu, M. İ. And Nas, S. 1999. Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları. TSE Standard Teknik Dergi , vol.40 , 40-48.
Aksu, M. İ., & Nas, S., (1999). Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları. TSE Standard Teknik Dergi , vol.40, 40-48.
Aksu, Muhammet, And Sebahattin Nas. "Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları," TSE Standard Teknik Dergi , vol.40, 40-48, 1999
Aksu, Muhammet İ. And Nas, Sebahattin. "Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları." TSE Standard Teknik Dergi , vol.40, pp.40-48, 1999
Aksu, M. İ. And Nas, S. (1999) . "Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları." TSE Standard Teknik Dergi , vol.40, pp.40-48.
@article{article, author={Muhammet İrfan AKSU And author={Sebahattin Nas}, title={Trabzonhurmasının Reçel ve Marmelat Üretiminde Kullanım İmkanları}, journal={TSE Standard Teknik Dergi}, year=1999, pages={40-48} }